Een rondje van ca 7 km.

Een wandeling van ca 6,8 km met ca 145 meter stijging. De route staat in het terrein niet aangegeven. Wij hebben deze route in april gelopen en het is dus mogelijk dat de begroeiing in de zomer en herfst veel hoger staat. Je loopt deze route op eigen risico. Neem je gsm mee om je te kunnen oriënteren mocht je verdwalen. Ik schreef al dat er enige uitdaging is!

De route:

Loop naar de straat en ga rechtsaf. Sla linksaf over het bruggetje en ga rechts. Weer bij de hoofdweg aangekomen ga je linksaf richting het 'groene huis ' Zie foto. Het pad gaat links van het huis omhoog. Dit is een openbaar pad.

 

Vervolg het pad totdat je bij een weide uitkomt. Zie foto 2

Het pad is hier soms afgezet voor een koeienpad. Wij zijn eromheen en onderdoor overgestoken. Ga vervolgens bij de splitsing links. Zie foto 3

Het pad komt op een gegeven moment uit bij een weide/grasland. Het pad gaat hier rechtsaf langs een houtwal. Zie foto 4

Bij de asfalt weg aangekomen ga linksaf en volg deze totdat je bij een T splitsingen uitkomt. Onderweg na cz 3,6 km kun je rechtsaf slaan. Zie foto 5. Je komt dan in Hostinne uit. Deze route is hier verder niet beschreven.

Ga bij de T splitsing linksaf. Dit is de weg van het huis naar Hostinne. Ga vervolgens bij de afvalcontainers rechts. Zie foto 6

 

 

Loop deze weg af en houd steeds links aan totdat je bij een bruggetje uitkomt, ga hier rechts en loop het laatste stukje langs de doorgaande weg naar het huis.