We zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Juul Adriaensen
een jaar geleden

Een heerlijk week gehad met veel afwisseling. Skiën, wandelen en dorpjes bezoeken. Alles ligt in de buurt. Het huisje is van alle gemakken voorzien wat het altijd fijn maakt om na een dagje weg weer terug te komen. We hebben genoten!

Thilo
2 jaar geleden

Wir hatten eine sehr angenehme Zeit in dem schön gelegenen Ferienhaus. Insbesondere die Kinder haben sich in dem großen Garten wohl gefühlt und die vielen Spielsachen im Haus genoßen! Die schöne Natur in der Umgebung bietet viele Ausflugsmöglichkeiten.

Jacquelien Woerdman
2 jaar geleden

Wij hebben een fijne vakantie gehad met onze honden in het huisje. Je loopt zo het bos achter het huis in. Vanuit deze berg heb je een mooi zicht op het Reuzengebergte. Het huis is centraal gelegen voor allerlei mooi uitstapjes en is voorzien van alle gemakken. Kortom een echte aanrader

Juul
2 jaar geleden

Een heerlijk huisje dat van alle gemakken is voorzien. Ruim en netjes. Vanuit het huisje loop je zo de heuvels en bossen in. Zowel leuk in de zomer als in de winter. Je bent binnen 20 minuten bij de pistes. Er liggen verschillende gebieden in de buurt van beginners tot meer gevorderde. Een leuke en mooie plek om tot rust te komen of lekker een actieve vakantie te houden. Wil je genieten van het mooie Tsjechië dan is dit huisje een echte aanrader!!