Een uitdagende wandeling.

 

Een wandeling van ca 3 km met ca 100 meter stijging. De route staat in het terrein niet aangegeven. Wij hebben deze route in april gelopen en het is dus mogelijk dat de begroeiing in de zomer en herfst veel hoger staat. Er lagen verschillende omgewaaide bomen over de paden maar wij konden er onderdoor, overheen of omheen. Je loopt deze route op eigen risico. Neem je gsm mee om je te kunnen oriënteren mocht je verdwalen. Ik schreef al dat er enige uitdaging is!

De route:

Loop naar de straat en ga linksaf. Ga over de brug na het eerste huis aan de rechterkant het pad op en aan het einde naar links de berg op. Zie foto

 

Neem bij de eerste splitsing het linker pad. Zie foto 2

Op een gegeven moment kom je in een bos. Het pad lijkt te splitsen maar het linker pad loopt dood. Ga daarom rechtdoor omhoog naar de top van de helling (langs de greppel). Zie foto 3.

Boven aangekomen bij de weide, volg de bosrand naar links tot de hoek van de wei. Volg daar het pad naar beneden (foto 4). Onderweg moet je een beekje oversteken en beneden aangekomen ga je linksaf via de asfaltweg terug naar het huis.